Amanda's Story

Mijn naam is Amanda Struijck-Westlake en ik ben in 1964 geboren in Engeland. Ik herinner me dat ik altijd in de tuin te vinden was, beestjes zoeken onder de stenen en praten met dieren. Als klein meisje voelde ik me een Native American, van zingen werd ik blij en ik wilde de wereld ontdekken.

Toen ik 5 jaar was emigreerde ons gezin naar Nederland en groeide ik op in Apeldoorn. Wij gingen nog wel elk jaar in de zomer een maand naar Engeland voor vakantie. Meestal bezochten we bijzondere plaatsen waarvan ik later pas doorhad dat dit krachtplaatsen waren. 

Gedurende mijn leven in Nederland wilde ik er graag bij horen en deed mijn uiterste best om dit te bereiken. Achteraf kan ik zeggen dat ik helder kon zien, voelen en weten, maar daar was ik niet mee bezig en het kwam als kind goed van pas. Ik leerde zó goed herkennen wat anderen nodig hadden dat ik niet meer wist wat ik zelf nodig had.

Dit ging jaren goed tot ik zelf kinderen kreeg en ontdekte dat ik mezelf eigenlijk helemaal niet kende. Ik miste iets wezenlijks en dat maakte me verdrietig en boos. Het voelde leeg en vol tegelijk en ik raakte tot twee keer toe burn-out. Ik wilde terug naar Engeland om opnieuw te beginnen want ik voelde geen wortels meer, geen verbinding. Ik wilde mezelf ten diepste weer leren kennen. Deze vraag zat zo diep dat ik op onderzoek ben gegaan.

Vele cursussen en opleidingen heb ik daarna gevolgd op het gebied van spiritualiteit, mindfulness en chakra leer, intuïtieve massage en een beroepsopleiding tot reader/healer. Tijdens deze opleiding herontdekte ik mijn onbedwingbare interesse en vorige levens in het Sjamanisme en mijn verbinding met andere dimensies.

Tevens is de natuur mijn grote liefde, de rust om gewoon te ‘zijn’ en haar taal te leren verstaan. Alles in de natuur praat tegen me en is een enorme inspiratiebron. Hier mocht ik ook o.a. mijn ‘leraar’ Merlin ontmoeten, die mij al jaren opleidt in de magie en verwondering van het leven.

 

Inmiddels ben ik al een paar jaar verbonden met een aantal prachtige vrouwen die ik heb leren kennen via vrouwencirkels. We gaan soms samen op reis om Moeder Aarde te ondersteunen in haar en onze evolutie. Later bleek al het bovenstaande te horen bij mijn missie voor dit leven, mijn Earth Story. Hierin ligt mijn kracht, passie en vervulling. 

Tijdens mijn diepe onderzoek naar mezelf besefte ik dat ik, gewoon door te ‘zijn’, ook al ben ik maar één persoon, een verschil kan maken in de wereld. Het onderzoek werd een ontdekkingsreis die ik nooit zal vergeten en ik leer nog elke dag bij.

Er is meer balans en rust van binnen. Het is goed zo, ik leef meer en meer vanuit mijn hart. Ik heb altijd de keuze om iets wel of niet te doen en dat voelt goed. 

Ik draag op mijn eigen unieke manier bij aan de Nieuwe Aarde en vanuit deze stevige basis bied ik mijn diensten aan. Vanuit respect, zonder oordeel en met heel veel liefde, verwondering en humor wandel ik graag een stukje met je mee als je daar behoefte aan hebt. 

Liefs Amanda