Energy Reading

Het woord reading betekent letterlijk ‘het lezen van informatie’. Tijdens een energy reading maak ik contact met het energetisch veld wat zich in en om je heen bevindt en ook wel de aura en chakra’s wordt genoemd. Dit veld is uniek en constant in beweging, mede hierin ligt jouw Earth Story besloten.

Tijdens de reading lees ik de informatie uit dit veld en vertaal deze naar het NU. Je krijgt helderheid over jouw vraag, hoe dit jouw leven beïnvloedt en wat er nodig is om verandering aan te brengen. Tevens sta ik tijdens de reading in contact met de ongeziene wereld en ontvang daardoor ook vaak informatie, symbolen en wegwijzers die voor jou van belang kunnen zijn.

Thema voorbeelden

Hieronder staan een aantal voorbeelden van een  Energy Reading maar de lijst is eindeloos en vaak een combinatie van meerdere thema’s. Vraag gerust als je niet zeker weet bij welke reading jouw vraag hoort. 

Algemeen
Als je nog nooit een reading hebt ervaren of gewoon nieuwsgierig bent. Je krijgt heldere informatie over hoe je NU in het leven staat.

Grandmother/Medicijnwiel/Krachtdier
Waar sta je op dit moment in het medicijnwiel en welke Grandmother is er voor je beschikbaar? En welk krachtdier?

Relaties 
Wie ben jij in verhouding tot een ander? Dit kan een vriend(in), een ouder, kind, partner, broer of zus, collega, buur, enz. zijn. Of jouw plek binnen het gezin waarin je geboren bent. 

Vorige levens
Soms heb je een vage herinnering aan plaatsen, mensen of situaties, of het gevoel dat je iets aan het uitwerken bent. Er wordt gekeken naar de oorsprong ervan en waarom je er nu nog mee bezig bent.

 

Innerlijk kind
Soms is er een stuk onverwerkt verdriet of boosheid uit de kindertijd en beleef je dit steeds weer. Er wordt gekeken naar de oorsprong en wat het kind in jou nodig heeft om verder te kunnen.

Talenten en doelen 
Met welke talenten ben jij geboren en wat zou je ermee willen bereiken? Er wordt gekeken waar jouw kracht ligt en wat je tegenhoudt om ermee aan de slag te gaan.

Etiketkinderen
Speciaal voor ouders van kinderen met bv een Autisme Spectrum Stoornis, Asperger, ADHD, PDD-NOS, ADD en andere etiketten. Tijdens de reading wordt er gekeken naar de interactie tussen ouder(s) en kind en wat er van elkaar geleerd mag worden. 

Droomuitleg
Heb je bepaalde dromen die steeds terugkomen, of waarvan je wilt weten wat ze met jouw waakleven te maken hebben? Er wordt gekeken welke invloed de droom op jou heeft.

Inzicht en verdieping

Tijdens een reading komt er veel informatie op je af, dit heeft tijd nodig om te landen en te integreren. Er vindt heling plaats op die delen van jou die dit nodig hebben, op bewust én onbewust niveau. Soms duurt het even voordat de informatie echt binnenkomt, dit is normaal en hoort bij het proces.

Een energy reading raakt iets in je aan, we kijken samen wat dat is en jij bepaalt dan de volgende stap. Ik wandel hierin enkel met je mee, geef je handvatten, tips en liefdevolle ondersteuning totdat je vol vertrouwen weer verder kunt.

Vaak is een enkele reading voldoende om inzicht en helderheid te krijgen maar soms is er meer nodig. Voel je dat je verdieping zoekt na de reading, kijk dan even op de Creative Coaching pagina. Met dit traject gaan we de verdieping in om nóg duidelijker te krijgen wat je te doen hebt en hoe dit je gaat helpen jouw Earth Story vanuit jouw passie en levensstroom te leven.

Wil je een Energy Reading ontvangen?

Zie hieronder voor de mogelijkheden:

We ontmoeten elkaar in Apeldoorn (bij mij thuis) of  tijdens een wandeling in de Apeldoornse bossen of het park.

We ontmoeten elkaar op landgoed en krachtplaats de Boschhoek, een prachtige locatie middenin de natuur in Nuenen (bij Eindhoven).
www.boschhoek.com 

We spreken een datum en tijd af voor een online reading.

Energy Reading (gemiddeld tussen 1,5 en 2 uur)
Investering: 111 euro 

TIP: Er zijn tevens kadobonnen verkrijgbaar, mooi om iemand te verrassen met een Energy Reading!!