Energy Reading

Het woord reading betekent letterlijk ‘het lezen van informatie’. Tijdens een energy reading maak ik contact met het energetisch veld wat zich in en om jou heen bevindt en ook wel de aura wordt genoemd. Dit veld is uniek en constant in beweging, het vertelt jouw levensverhaal, jouw Earth Story.

Tijdens de reading lees ik de informatie uit dit veld en vertaal deze naar het NU. Je krijgt helderheid over jouw vraag, we kijken samen hoe dit jouw leven beïnvloedt en wat er nodig is om verandering aan te brengen. Het wordt weer licht… 

Thema voorbeelden

Hieronder staan een aantal voorbeelden waarvoor je een Energy Reading kunt aanvragen maar de lijst is eindeloos en vaak een combinatie van meerdere thema’s. Neem gerust contact op als je niet zeker weet bij welke reading jouw vraag hoort. 

Algemeen
Als je nog nooit een reading hebt ervaren of gewoon nieuwsgierig bent. Je krijgt heldere informatie over hoe je NU in het leven staat.

Medicijnwiel/krachtdier
Wat hebben de windrichtingen en elementen je te vertellen, waar sta je op dit moment in het medicijnwiel en welk krachtdier is momenteel bij je?

Relaties 
Wie ben jij in verhouding tot een ander? Dit kan een vriend(in), een ouder, kind, partner, broer of zus, collega, buur, enz. zijn. Of jouw plek binnen het gezin waarin je geboren bent. Waarom ben je bij elkaar en wat kun je van elkaar leren?

Vorige levens
Soms heb je een vage herinnering aan plaatsen, mensen of situaties, of het gevoel dat je iets aan het uitwerken bent. Er wordt gekeken naar de oorsprong ervan en waarom je er nu nog mee bezig bent.

Huis
Hoe woon je, waar woon je, voel je je echt thuis op deze plek? Er wordt gekeken naar de energie van het huis en de invloed die het op je heeft.

Innerlijk kind
Soms is er een stuk onverwerkt verdriet of boosheid uit de kindertijd en beleef je dit steeds weer. Er wordt gekeken naar de oorsprong en wat het kind in jou nodig heeft om verder te kunnen.

Talenten en doelen 
Met welke talenten ben jij geboren en wat zou je ermee willen bereiken? Er wordt gekeken waar jouw kracht ligt, waar je warm voor loopt en wat je tegenhoudt om ermee aan de slag te gaan.

Etiketkinderen
Speciaal voor ouders van kinderen met bijvoorbeeld een Autisme Spectrum Stoornis, Asperger, ADHD, PDD-NOS, ADD en andere etiketten. Tijdens de reading wordt er gekeken naar de interactie tussen ouder(s) en kind en wat er van elkaar geleerd mag worden. 

Droomuitleg
Heb je bepaalde dromen die steeds terugkomen, of waarvan je wilt weten wat ze met jouw waakleven te maken hebben? Er wordt gekeken welke invloed de droom op jou heeft.

Inzicht en verdieping

Tijdens een reading komt er veel informatie op je af, dit heeft tijd nodig om te landen en te integreren. Er vindt heling plaats op die delen van jou die dit nodig hebben, op bewust én onbewust niveau. Soms duurt het even voordat de informatie echt binnenkomt, dit is normaal en hoort bij het proces.

Een energy reading raakt iets in je aan, we kijken samen wat dat is en jij bepaalt dan de volgende stap. Ik wandel hierin enkel met je mee, geef je handvatten, tips en liefdevolle ondersteuning totdat je zelf vol vertrouwen weer verder kunt.

Vaak is een enkele reading voldoende om inzicht en helderheid te krijgen maar soms is er meer nodig. Tijdens een vervolgsessie gaan we de verdieping in om nóg duidelijker te krijgen wat je te doen hebt en hoe dit je gaat helpen jouw Earth Story vanuit jouw passie en levensstroom te leven.

Wil je een Energy Reading ontvangen?

Dit kan op diverse manieren:

• We ontmoeten elkaar ‘live’ tijdens een wandeling in de Apeldoornse bossen. Of bij de Boschhoek, een prachtige locatie in Nuenen.
www.boschhoek.com 

• We spreken een datum en tijd af voor een online reading via Zoom of videobellen.

Energy Reading
Investering: 111 euro
Vervolgsessie: 88 euro

TIP: Je kunt een Energy Reading ook kado geven!