Creative Coaching

Er bestaan talloze manieren om onze aangeboren talenten in de wereld te zetten, en als het levenspad soepel verloopt dan staat ons niets in de weg om deze tot uiting te brengen, ons ding te doen, ergens voor te gaan of onze dromen na te leven. 

Maar het pad is niet altijd soepel en tijdens ons leven maken we dingen mee die ons uit onze kracht halen. Door de hobbels en kuilen op ons pad dwalen we nogal eens af van datgene waar we juist zo goed in zijn. Ergens onderweg is ons kompas uit koers geraakt en wordt het steeds lastiger om bij het innerlijk vuur, de power en passie te komen. Herken je dit?

Helderheid op je pad

Gelukkig zijn er ook talloze manieren om jouw innerlijk vuur weer aan te wakkeren, terug te halen wat je dacht dat je kwijt was maar eigenlijk nooit is weggeweest. 

Eén van die manieren is het ‘Creative Coaching’ traject. Deze vorm van coaching zorgt voor helderheid door te werken met met de 4 thema’s van Earth Stories: bewustwording, acceptatie, vergeving en creatie.   

Bij elk onderdeel gaan we in gesprek en stem ik me energetisch af op wat je nodig hebt om verder te kunnen. We gaan de natuur in en tevens ga je creatief aan de slag gaat met bv. het maken van een krachtvoorwerp, een tekening of schilderij. Ook het schrijven van je eigen Story Book of een (droom)dagboek bijhouden kan onderdeel uitmaken van jouw weg terug naar helderheid en plezier. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik ondersteun je bij elke stap die je zet.

Het mooie van Creative Coaching is dat het je letterlijk weer ‘aan’ zet. Hierdoor creëer je een hele andere energie, sta je weer vol vertrouwen in je kracht en leef je steeds meer vanuit je hart. 

Traject informatie

 

• Creative Coaching is een compleet traject en bestaat in beginsel uit 4 consulten van 1,5 uur (1x per thema).  Na het traject hebben we een eindgesprek en bepaal jij of je verder wilt of dat het genoeg is.

• Ik zorg voor alle materialen welke nodig zijn. Denk hierbij bv. aan teken/schildermateriaal, schrift/dagboek, onderdelen voor krachtvoorwerp e.d. 

• Je zult soms ook ‘huiswerk’ meekrijgen om jouw proces te ondersteunen, tussendoor tevens momenten voor vragen en/of delen wat het proces teweegbrengt.

 

Investering: 444 euro voor het totale traject incl. eindgesprek, of in delen (4x 115 euro)

TIP: Er zijn tevens kadobonnen verkrijgbaar. Mooi om iemand te verrassen met een Creative Coaching traject!!