Creative Empowerment

Er bestaan talloze manieren om onze aangeboren talenten in de wereld te zetten, en als het levenspad soepel verloopt dan weten we waarvoor we elke dag weer opstaan, ons ding doen, anderen helpen, onze stem laten gelden of ergens voor gaan.

Maar het pad is niet altijd soepel en meegaand, we maken dingen mee die ons uit onze kracht halen. Er bevinden zich hobbels en kuilen op ons pad en we dwalen nogal eens af van datgene waar we juist zo goed in zijn. Talenten, wat zijn dat ook alweer? We weten het wel maar ergens onderweg is ons kompas uit koers geraakt, het wordt steeds lastiger om erbij te komen. Bij ons innerlijk vuur, onze power en passie. Herken je dit?

Geef jouw leven weer kleur

Gelukkig zijn er ook talloze manieren om jouw vuur weer aan te wakkeren, terug te halen wat je dacht dat je kwijt was maar eigenlijk nooit is weggeweest. Eén van die manieren is het aanvragen van een ‘creative empowerment’ voorwerp. Dit voorwerp wordt speciaal op jou afgestemd en zet je weer in je kracht.

Elk onderdeel van het krachtvoorwerp heeft een helende en empowerende werking. Zet dit voorwerp op een prominente plaats in je huis, zodat je elke dag weer aan jouw innerlijk vuur, jouw passie en talenten wordt herinnerd. 

Het mooie van een krachtvoorwerp is dat het je letterlijk weer ‘aan’ zet. Jouw kompas wordt weer uitgelijnd met jouw Earth Story en je krijgt weer zin om die dingen te doen die jouw leven kleur geven. Hierdoor creëer je een hele andere energie, die van ’the flow of life’ en leef je je leven veel meer vanuit je hart. 

Wil jij je eigen krachtvoorwerp?

Zo komt jouw Creative Empowerment voorwerp tot stand:

• Voorafgaand hebben we een gesprek om jouw passie te (her)vinden. Tijdens dit gesprek maak ik aantekeningen en voel in welk voorwerp het mag worden. Dit kan van alles zijn, een schilderij, een klein gerestaureerd meubelstuk, een altaar, een praatstok, dromenvanger of iets totaal anders. 

• Na 4 weken is jouw krachtvoorwerp klaar. Afhankelijk van wat het geworden is stuur ik het op of spreken we af om het op te halen.

• Bij het voorwerp zit een beschrijving met een uitleg over hoe het voorwerp tot stand is gekomen, het (jouw) proces tijdens het maken ervan en een aantal tips voor gebruik.

Creative Empowerment
Het voorwerp is voornamelijk gemaakt van natuurlijke en/of gerecyclede materialen.
Investering: 333 euro

TIP: Je kan een Creative Empowerment voorwerp ook kado geven!!