Story Book

Een Story Book is een helend (medicijn) verhaal op een hoofdstuk uit jouw leven. Een hoofdstuk waar je vragen over hebt, op vastloopt of gewoon nieuwsgierig naar bent. In het verhaal wordt toegewerkt naar de best mogelijke uitkomst van het proces waar jij je nu in bevindt.

De energie van het verhaal dringt door tot in jouw celgeheugen waardoor oude patronen en overtuigingen losgetrild worden. Ze komen hierdoor naar de oppervlakte en kunnen vervolgens worden losgelaten, er ontstaat nu ruimte voor een nieuw hoofdstuk.

Elke Story Book is uniek

We hebben allemaal een eigen unieke manier om informatie op te nemen, de één is meer visueel ingesteld terwijl de ander weer voelend is of juist meer opneemt tijdens het horen van bepaalde tonen, klanken of woorden.

Het kan fijn zijn om jouw Story Book fysiek bij je te hebben, zodat je het af en toe kan lezen. Je hebt dan iets tastbaars op het moment dat je ergens doorheen gaat onderweg naar het nieuwe onbekende. Maar soms is luisteren naar jouw helend verhaal de verandering die nodig is om de bladzijde om te slaan. Met dit in gedachten ontvang je zowel een fysieke Story Book als ook een luisterversie.

Elke Story Book is uniek en precies op jou afgestemd. Ik ga met jouw vraag aan de slag en begin te schrijven. Tijdens het schrijven ontvang ik informatie uit jouw energieveld, symbooltaal, berichten van mijn en/of jouw spirituele helpers, voorouders, de natuur enz. Dit alles wordt vertaald in een helder en helend verhaal op een thema uit jouw leven. Niets staat vast en het blijft altijd een verrassing wat jouw story je te vertellen heeft.

Hoe komt jouw Story Book tot stand:

• Voorafgaand hebben we contact over jouw vraag. Tijdens het gesprek maak ik aantekeningen en stel een aantal vragen. Mogelijke thema’s vind je hier: Energy Reading

• Daarna ga ik aan de slag en twee weken later is jouw story klaar.

• Ik stuur het per post naar je toe, inclusief uitleg en tips.

• De luisterversie ontvang je via de mail of app. 

• Je ontvangt tevens een bijpassende steen of kristal om jouw proces extra te ondersteunen.

Story Book
Investering: 222 euro

TIP: Je kan een Story Book ook kado geven!!