Earth Stories

We lopen allemaal ons eigen levenspad in ons eigen tempo met alle ups en downs die daarbij horen. We kennen tijden van voorspoed, geluk en vervulling. En tijden waarin we even de weg kwijt zijn of ergens op vastlopen. Het is dan fijn om hulp te krijgen, iemand die naar je luistert en met je meekijkt, je iets aanreikt waar je mee verder kan.

Met liefde en passie wandel ik graag met je mee op jouw levenspad, totdat je vol vertrouwen zelf weer de weg weet. Ik combineer hierbij spiritualiteit, creativiteit en coaching, waarbij het helder zien, voelen en weten een groot onderdeel zijn. Deze vertalen zich via mijn stem, pen en creatieve manieren van coaching.

Samen met de zichtbare én onzichtbare wereld help ik je jouw kompas weer in lijn te brengen met jouw levensverhaal, jouw Earth Story.

Mogelijkheden

Energy Reading is het lezen van de informatie die in jou leeft, het raakt iets in je aan. Je krijgt handvatten, tips en liefdevolle ondersteuning op jouw pad zodat je vol vertrouwen zelf weer verder kunt.

Story Book is een helend verhaal op een hoofdstuk uit jouw leven. In het verhaal wordt toegewerkt naar de best mogelijke uitkomst van het proces waar jij je in bevindt. Er ontstaat ruimte voor een nieuw hoofdstuk.

Creative Coaching is een traject bestaande uit 4 consulten (zie onder, mijn diensten) en een eindgesprek. Het ondersteunt jouw proces en helpt je herinneren aan de talenten waarmee je geboren bent. 

Mijn diensten zijn gericht op:

Bewustwording van patronen en overtuigingen die jou belemmeren voluit te leven vanuit liefde, gemak en joy.

Acceptatie van de opgedane inzichten. Dit is zoals je het altijd gedaan hebt, je ziet in dat het nodig was dit te ervaren en je kunt het nu accepteren. Hierdoor stopt de herhalingslus van wat je niet meer wilt.

Vergeving van personen of situaties, zodat er ruimte ontstaat om het vanaf nu anders te doen. Hieronder valt ook vergeving aan jezelf voor wat je mogelijk hebt gedaan of juist niet, of wat je hebt toegelaten.

Creatie van een nieuw hoofdstuk. Het (her)ontdekken van jouw aangeboren talenten en deze tot uiting brengen op een manier die bij jouw levensverhaal past.